22 Temmuz 2009 Çarşamba

DÜNDEN BUGÜNE BAKARMISINIZ NASIL KIZARDI :)


3 yorum:

  1. sadece 1 tanesini bırakıp geri kalanları mideye indirmek gerek :)
    sadece 1 taneden bile epey tohum alacaksınız zira.
    tabi siz de biizm gibi niyeti bozup işi bahçede ekim dikim sevdasına çevirmeyecekseniz. inanın bamya ayıklarken bile içinde tohumluk var mı diye gözlerim radar gibi :)))

    YanıtlaSil
  2. Ah Nalan hn. bende uzun zamandır öyle büyüük bir bahçe ( tarla ) istiyorum da olamadı bir türlü :( İnşallah en kısa zamanda olur. Tohum işine gelince o kızaran domates herlioom olan gruptan gelen ama birde henüz kızarmaya başlamayan 3 fidelik seferihisardan aldığım domatesden elde ettiklerim var. Grupta dendiki aynı yerde oldukları için birbirini etkilermiş genlerde bozulma olurmuş o yüzden bende tohum almayayım o zaman diye düşündüm aslında. Aslında meyvesinde farkı yokki gibi duruyor ama yapraklar ve gövde farklı seferihisardan olan çok daha sert ve büyük yapraklı ayrıca koltuktan çıkanlar bile biraz büyüyünce elle çıt diye kırılmıyor mesela kesmek gerekiyor. Yoksa tohum alayımmı ne dersiniz.
    Birde sizin şu süt işini çözme işi ilgimi çekti hani komşu sayılırızya umutlandım süt getiren falanmı var kızıltoprağa ?
    Sevgiler
    Ayten

    YanıtlaSil
  3. nasıl olsa şu anda bize gönderecek kadar çok tohumunuz olmayacak. siz kendiniz için hiç olmazsa tohum alın. seneye mümkün olduğunca birbirinden uzakta yetiştirmeye çalışırsınız. maksat manifestomuzda da dediği gibi terminatör teknolojilerle tohumun doğallığını bozmamak. siz fare geni enjekte etmeyeceksiniz sonuçta zavallı tohumlara !
    süt için de aysun hanım ile irtibata geçmeniz yeterli. her çarşamba kapınıza teslim. email adresi aysunthesutcu@gundonumu.biz.tr
    isterseniz bakkala,manava da teslim eder sütünüzü siz evde olamazsanız. e artık sonrası evde yapılmış yoğurtlar,sütlaçlar. hatta mayalık yoğurt bittiğinde birbirimize haber de verebiliriz, aynı yerde oturduğumuza göre :)

    YanıtlaSil